Spital nou la Tecuci
Autor: Claudia Calotă | Publicat pe: 19 oct 2022, 08:55
WhatsApp
Am semnat deja ordinul de începere a proiectării noii clădiri, a anunțat Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați. 

"Vrem să construim un spital nou la Tecuci, cu saloane și săli de tratament moderne.

Este o veste extraordinară pentru zeci de mii de pacienți de la Tecuci și din localitățile limitrofe. După finalizarea acestor studii, vom aproba indicatorii tehnico-economici, vom avea o valoare estimată a acestei investiții și vom demara licitația pentru desemnarea unui constructor.

Avem deja și un teren disponibil în curtea spitalului, de aproximativ 2000 de mp, unde va fi realizată noua construcție.

Clădirea principală a spitalului, în care funcționează inclusiv blocul operator și terapia intensivă, are o vechime de peste 100 de ani.

În noua clădire a spitalului vor funcționa: chirurgia, ortopedia, medicina internă, blocul operator, terapia intensivă, radiologia și laboratorul de analize medicale", precizează președintele Consiliului Județean Galați.

Vezi și: Costel Fotea, bilanț la doi ani de la depunerea jurământului pentru cel de-al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Galați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?