Specialist Feng Shui: Evitați cât puteți un loc din casa voastră
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Laura Oprea, specialist Feng Shui, a vorbit despre centrul casei.

„Anul acesta avem în centru steaua 5, denumită și steaua dezastrelor, poate aduce: boli, necazuri, trădări - prieteni falși, uneori litigii și pierderea oportunităților, furturi, obstacole și accidente.
 

Acestă energie afectează din păcate toţi membrii familiei, evitați pe cât de mult puteți să staţi aici (n.r. centrul casei). Acestă stea se manifestă atât în centrul casei, cât și în centrul țării și al lumii.

Sfaturi: atenţie la ceartă, discuțiile contradictorii și inutile cu cei ai casei, dar şi la prietenii toxici și bârfe!!

Stați cât mai departe de centrul casei, dacă este în bucătărie NU RECOMAND să purtați discuți importante sau să luați decizii majore în acel spațiu, evitați pe cât puteți să luați masa acolo, dacă aveți  situat dormitorul în centru casei  evitați să dormiti în acest sector”, a scris pe Facebook Laura Oprea.

De asemenea, într-un alt mesaj, Laura Oprea, specialist Feng Shui, a făcut o serie de precizări despre oglinda pe care o ținem în casă. 

„Am văzut că este la "Modă" să avem în casa oglinzi fie rotunde, fie dreptunghiulare, sau pătrate fără ramă, ceea ce este foarte GREȘIT”, a scris, pe Facebook, Laura Oprea.

Ulterior, a adăugat: „Știți ce aduce oglinda rotundă fără margini în baie? FRICA!!!!

Mai mult de atât, frica de tăieturi și activează fricile de tăiere din trecut adică din alte vieți (pentru toți cei care privesc în acea oglindă, inclusiv copiii sau musafirii), iar forma este și ea incorectă.

Indiferent de formă sau unde alegem să amplasam oglinda în casă, cel mai important lucru care trebuie reținut este că trebuie să aibă RAMĂ!!!!”

Recomandări pentru 2022

Cu privire la aspectele generale ale anului 2022, anul Tigrului de apă, are o serie de recomandări: „Nu faceţi investiţii sau să fiţi cu mare băgare de seamă în ce şi cum investiţii. Sfatul meu este să fiţi foarte rezervaţi în achiziţionarea unei locuinţe (ma refer la cumpărarea unui apartament) care să depăşească cu mult primele luni ale anului, din punctul meu de vedere, conform cu analiza chartului României, domeniul constructiilor, nu şi cel de construcţie a caselor pe pământ va scădea dramatic! În ceea ce priveşte resursele de toate tipurile şi aici fac recomandarea de a cheltui cu maximă prudenţă!!! (...) Este posibil să avem mari perioade de secetă, ceea ce va afecta culturile şi inevitabil recoltele (nu dor noi, este valabil pentru toată Europa şi nu numai), iar preţurile să urce mult.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel