Spania. Român laureat al premiului COFARES, invitat la Ambasadă
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
În data de 25 aprilie 2023, la sediul misiunii diplomatice din Madrid a fost primit Radu Mihai Istrate, student la Farmacie, la Universitatea Rey Juan Carlos, recent laureat al premiului COFARES de Excelență după absolvirea unui an Erasmus în Italia, la renumita Universitate din Perugia, în cadrul Departamentului de Științe Farmaceutice.

„Români talentați și iscusiți ne fac cinste și dincolo de granițele țării, iar pentru noi este mereu o bucurie și o mândrie să vă semnalăm reușitele lor și să-i punem în lumină, considerându-i un exemplu demn de urmat. Prin multă muncă și sacrificii au obținut rezultate care-i poziționează spre vârful piramidei de valori a societății spaniole, iar noi dorim să-i onorăm cum se cuvine.

În semn de apreciere pentru rezultatele sale deosebite dobândite în procesul de formare profesională, dar și pentru contribuția sa la proiectarea unei imagini excelente a comunității românești, ambasadorul României în Regatul Spaniei, George Bologan, i-a înmânat tânărului o Diplomă de Excelență, i-a apreciat eforturile și l-a îndemnat să continue pe acest drum cu aceeași perseverență, pentru a da un exemplu și altor tineri români și spanioli.

Felicitări, Radu Mihai Istrate, pentru acest premiu și pentru tot efortul depus și la cât mai multe reușite în viitor! De asemenea, felicitări și părinților tăi care te-au susținut în permanență în tot ceea ce întreprinzi.” anunță Ambasada României în Spania, într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel