Spania. Regina Sofia întâmpinată de ambasadorul George Bologan
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Pe data de 18 martie 2023, la Hotelul Intercontinental din Madrid a avut loc un Bazar Diplomatic, la care și România a luat parte. Ambasadorul țării noastre a întâmpinat-o pe Regina Sofia.     

„Sentimentul de comunitate a fost resimțit astăzi din plin cu prilejul participării României la Bazarul Diplomatic care a avut loc astăzi la Hotelul Intercontinental din Madrid. Evenimentul este o contribuție a ambasadelor acreditate în Regatul Spaniei la acțiunile filantropice patronate de regina Sofia, strivind astfel indiferența manifestată deseori în ziua de azi față de nevoile materiale, educaționale sau culturale ale aproapelui și ale societății.”

Regina Sofia întâmpinată de ambasadorul Bologan

„Regina Sofia a vizitat standul țării noastre unde a fost întâmpinată de ambasadorul George Bologan și de membrii din comunitate. Regina a povestit despre vizitele domniei sale în România și a apreciat prezența comunității românești din Spania.

Printr-un efort de echipă am amenajat standul României, care s-a bucurat de numeroși vizitatori curioși să afle detalii privind cultura și tradițiile României, precum și să deguste produse delicioase din gastronomia națională.

Mulțumim membrilor comunității care au răspuns prompt apelului nostru de a promova împreună țara noastră pe plan local. Mulțumirile noastre merg în special către Restaurantul Acasă, doamnele Elena Ninerica și Roxana Irimia, Asociației Salva, precum și voluntarilor care au participat la parada de costume populare românești. Împreună putem mereu să arătăm noblețea sufletului românesc!” anunță Ambasada într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel