Spania. Întâlnire pentru democrație și libertate
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
  În data de 3 noiembrie ambasadorul României în Regatul Spaniei, George Bologan, a avut o întâlnire cu președintele delegației spaniole la AP NATO, Zaida Cantera.  

„În contextul desfășurării celei de-a 68-a sesiuni anuale a Adunării Parlamentare NATO (AP NATO) la Madrid, în luna noiembrie 2022, ambasadorul George Bologan a avut o întâlnire cu președintele delegației spaniole la AP NATO, Zaida Cantera.

Discuțiile au avut loc la 3 noiembrie și s-au axat pe rolul securității în protejarea democrației și a libertăților, cei doi interlocutori convenind asupra faptului că o bună colaborare în domeniul apărării și al securității, atât la nivel bilateral cât și la nivel european și NATO, contribuie inclusiv la dezvoltarea economică a ambelor țări și a zonei euro-atlantice. Dialogul parlamentar are un rol important în întărirea acestei cooperări, prin promovarea priorităților comune și a unei viziuni bazate pe sentimentul de apartenență la aceeași comunitate de valori” arată un comunicat al ambasadei României în Regatul Spaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel