România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 22 oct, 17:55
Spania cere stare de ASEDIU. Situaţia a scăpat de sub control
Mai multe regiuni din Spania cer guvernului instituirea stării de asediu după ce situația infectărilor pare că a scăpat total de sub control, relatează El Pais. Astfel, circulația liberă a populației ar urmă să fie restricționată după orele 21:00. Cel puțin pentru moment, totul este la stadiul de negociere și discuție. 

Regiunile Castilla și León, Comunidad Valenciana și Castilla-La Mancha iau în calcul starea de asediu. În comunitatea Madrid, liderii nu s-au exprimat deocamdată. 

La o zi după ce Spania a depășit un milion de infectări cu COVID-19, guvernul și comunitățile autonome s-au întâlnit în Consiliul interteritorial al sistemului național de sănătate pentru a discuta despre actualizarea planului de răspuns la coronavirus. Obiectivul este oprirea celui de-al doilea val de infecții, care în ultimele 24 de ore a înregistrat un bilanţ de 16 973 de cazuri noi, cel mai mare număr în timpul pandemiei. Un text a fost elaborat în cursul săptămânii cu o serie de măsuri stricte pe care mai multe comunități vor să le propună, scrie El Pais.

Citeşte continuarea pe Ştiri Diaspora

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro