Spaghete Carbonara, rețetă. Deliciu rapid și ușor de făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Spaghete Carbonara, rețetă. Ce poate fi mai bun, când ţi-e dor de Italia, dacă nu o porţie generoasă de paste Carbonara? Iată cât de simplă este reţeta de spaghete Carbonara. Se prepară uşor şi rapid.

Spaghete Carbonara, rețetă. INGREDIENTE

400 g spaghete
200 g guanciale (alternativ pancetta/bacon)
4 gălbenuşuri
+75 g brânză pecorino
sare
piper

Spaghete Carbonara, rețetă. MOD DE PREPARARE:

Spaghete Carbonara, rețetă. Pune apă la fiert, cu o linguriţă de sare. Când începe să fiarbă, adaugă pastele și ține-le 4-5 minute pe foc. Până fierbe apa, taie guanciale cubuleţe (dacă găsești în magazine, sau pancetta/bacon).

Spaghete Carbonara, rețetă. Bate gălbenuşurile cu 40-50 g de brânză pecorino (poţi folosi şi parmezan). Frige baconul în tigaie fără ulei, până când devine crocant şi grăsimea se topeşte. Când pastele au fiert, scoate-le şi pune-le peste bacon, scrie retetepractice.ro. Agită pastele un minut, apoi adăugă o cană de din apa în care au fiert.

Spaghete Carbonara, rețetă. Lasă pastele să se răcească un minut, apoi adăugă amestecul de gălbenuşuri şi brânză, amestecând energic. Pune-le pe foc pentru încă 30-60 secunde. Se servesc cu puţină brânză pecorino rasaă deasupra şi puţin piper proaspăt măcinat.

Vezi și: Dieta cu lămâie și mușețel. Slăbești rapid și îți detoxifici organismul

ZODIA care primește o sumă mare de BANI. Astrolog DCNews: Vă reveniți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel