SOV, picior amputat. Cozmin Gușă acuză ”tratament inuman în pușcărie”: S-a lăsat cu urmări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cozmin Gușă a vorbit despre Sorin Ovidiu Vântu, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul emisiunii "Deferiţi mass-media".

Sorin Ovidiu Vântu a rămas fără picior, după ce medicii au decis să îl amputeze

"Marți, l-am întrebat întâmplător pe Sorin Roșca Stănescu, care era cu mine la Gold FM, ce mai face Vântu. Eu voiam să o dau pe glumă, dar nu mică mi-a fost mirarea când SRS mi-a spus: Domne, nu face bine, pentru că i s-a amputat un picior. Nu glumesc deloc!

Și mi-a dat toate detaliile acestei grozăvii. Asta a fost. Lucrurile cu Vântu sunt foarte complicate, eu am cunoștințe despre felul în care a ajuns la pușcărie, felul în care a fost ținut în pușcărie, chiar dacă m-am certat cu el m-am interesat de starea lui, de ceea ce s-a întâmplat pe acolo.

Toate acele tirade ale lui împotriva unor puternici ai binomului din acea vreme l-au dus nu doar în pușcărie, dar l-au dus la un tratament destul de inuman în pușcărie, care s-a lăsat cu urmări. El având totuși și o stare de sănătate destul de proastă, pe lângă niște sechele de la o boală din copilărie, el avea ți o problemă arterială, fusese operat la Viena în urmă cu mulți ani.

Este o victimă într-adevăr a unor răzbunări care se duc și dincolo de procese. Unele dintre răzbunări merg și după ce omul este judecat cum este judecat", a spus Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe detalii: Medicii i-au AMPUTAT piciorul lui SOV. SRS: Urmare a unei infecții grave. Nu i-au dat permisiunea de a se trata

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel