Soțul unei consiliere USR, filmat în timp ce lovește puternic un copil
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Soțul unei consiliere USR, filmat în timp ce lovește puternic un copil / Foto: Captură video Realitatea Plus
Soțul unei consiliere USR, filmat în timp ce lovește puternic un copil / Foto: Captură video Realitatea Plus
Soțul unei consiliere USR din Timiș a fost filmat în timp ce lovește cu sălbăticie un copil.

Soțul unei consiliere USR din județul Timiș, pe nume Mirela Pop, a fost filmat în timp ce lovea cu sălbăticie un copil. Incidentul s-ar fi întâmplat joi, 23 martie, în comuna Orţişoara din județul Timiș. Băiatul de 15 ani ar fi fost agresat fizic de bărbat după ce acesta ar fi avut un conflict cu copilul consilierei USR, transmite Realitatea Plus. 

În imaginile video se vede cum bărbatul îl lovește pe adolescent puternic cu palma peste cap. În timpul incidentului, Mirela Pop, consilier local USR în Orţişoara, soția agresorului, a intervenit de partea agresorului, oprindu-se să-l bruscheze și ea pe băiat. Incidentul a fost filmat de un alt copil aflat acolo, iar ulterior imaginile au ajuns în presa locală.

Agresorul a fost reținut de polițiști

Tatăl băiatului agresat a sunat ulterior la numărul de urgență 112 pentru a anunța cele întâmplate. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, iar soțul consilierei USR a fost reținut.

"La data de 23.03.2023, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a fost agresat fizic de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau pe o strada din localitatea Seceani.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul secției fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "Lovire sau alte violențe". Polițiștii administrează probatoriul în cauză, cercetarea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara", au transmis reprezentanții IPJ Timis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel