Soțul tinerei Caroline Crouch a recunoscut crima care a șocat Grecia
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / Soțul tinerei Caroline Crouch a recunoscut crima care a șocat Grecia
Pixabay / Soțul tinerei Caroline Crouch a recunoscut crima care a șocat Grecia
Un pilot de 33 de ani a recunoscut că și-a ucis soția de 20 de ani, în casa lor din Grecia. 

Un pilot de 33 de ani a mărturisit că și-ar fi ucis soția, o tânără britanică. Crima comisă de pilot a șocat Grecia. Babis Anagnostopoulos a fost arestat după ce a participat la slujba memorială a soției sale, de pe insula Alonnisos, unde aceasta a crescut, relatează BBC

Inițial, acesta susținea că 3 tâlhari au pătruns în locuința lor din Atena și l-au legat. După mai multe investigații ale poliției, s-a ajuns la concluzia că povestea lui nu este una legitimă, iar detaliile nu se potriveau. 

Soțul victimei nu avea alibi

Polițiștii nu au găsit nicio urmă de intrare prin efracție sau de violare a proprietății private. Soțul a mai pretins că tâlharii au sufocat-o pe Caroline Crouch și au furat din casa lor 15.000 de euro bani gheață. 

În timp ce era legat, cum pretindea, Anagnostopoulos, acesta a putut folosi telefonul său mobil. De altfel, telefonul l-a dat de gol, anchetatorii putând să urmărească mișcările acestuia prin casă. Un device al Carolinei a fost cel care a întors cursul anchetei și l-a indicat ca suspect de Anagnostopoulos. Ceasul inteligent al tinerei femei arăta că inima ei încă bătea la ora la care soțul ei spunea că aceasta decedase. Și cardul de date al camerelor de supraveghere din casă, scos din sistemul de supraveghere, a spus altă poveste. 

Primele relatări

Caroline Crouch, în vârstă de 20 de ani, ar fi murit chiar lângă bebelușul ei de 11 luni, spuneau primele relatări. Spărgătorii cu cagule pe cap ar fi pătruns în casa Carolinei și a soțului ei Charalambos Anagnostopoulos, în vârstă de 33 de ani, la Glyka Nera, la nord-est de capitala Greciei.

Presa relata că spărgătorii l-au legat pe Anagnostopoulos de un scaun și au urmărit-o pe Caroline care se ascundea în pod cu bebelușul ei de 11 luni. A fost găsită moartă lângă copil. Caroline a fost bătută și strangulată până la moarte de către cei trei deoarece ar fi ezitat să spună unde sunt banii și bijuteriile. Hoții au amenințat-o în repetate rânduri că îi voi omorî și copilul. 

Vezi și: O femeie a fost împușcată, după ce ar fi refuzat cererile în căsătorie a 2 bărbați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel