Soțul lui Nancy Pelosi a fost condamnat, după ce a condus în stare de ebrietate și a provocat un accident
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Soțul lui Nancy Pelosi a fost condamnat pentru că a condus în stare de ebrietate și a produs un accident. Acesta a scăpat de nchisoare pentru că și-a recunoscut fapta.

Soțul președintelui Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi, a fost condamnat la cinci zile de închisoare după ce a pledat vinovat că a condus în stare de ebrietate. Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a recunoscut că a condus sub influența alcoolului și s-a rănit după ce s-a răsturnat cu mașina în comitatul Napa, California, în mai 2022. Datorită faptului că a recunoscut, acesta a primit, în final, doar o zi de muncă în folosul comunității.

Paul Pelosi este căsătorită cu Nancy Pelosi, cel mai înalt democrat din Congresul SUA, din 1963.

El nu va mai ispăși nicio pedeapsă cu închisoarea conform acordului de recunoaștere a vinovăției.

Noaptea petrecută în închisoare după accidentul din 28 mai va conta pentru două zile. Încă două zile au fost luate pentru bună purtare, iar ultima zi va fi servită prin efectuarea de opt ore de muncă în folosul comunității.

Pelosi, fondatorul unei firme de capital de risc, este, de asemenea, plasat într-o perioadă de probă de trei ani, acesta trebuind să urmeze un curs de trei luni despre conducerea în stare de ebrietate și trebuie să plătească o amendă de aproximativ 7.000 de dolari.

El nu își va pierde permisul de conducere, dar va fi obligat să facă un test de alcoolemie de fiecare dată când se urcă la volan.

Când s-a petrecut accidentul?

Accidentul a avut loc noaptea în Oakville, California, în timp ce el a părăsit casa unui prieten democrat.

Potrivit unui raport al poliției, acesta și-a izbit Porsche-ul din 2021 în jeep-ul altui șofer, parcat lângă casă. Se pare că ambele vehicule au fost distruse.

Pelosi le-a oferit ofițerilor care au răspuns la fața locului un card care arată că este membru al unei organizații caritabile care îi sprijină pe ofițerii din California Highway Patrol, potrivit unei plângeri a poliției.

Nancy Pelosi se afla în cealaltă parte a țării în acel moment, în Rhode Island, ținând un discurs absolvenților de la Universitatea Brown.

Biroul ei a refuzat să ofere mai multe comentarii decât să spună că este o „chestiune privată”, conform BBC.

Nancy Pelosi: Da, a meritat să merg în Taiwan. Xi Jinping se comportă ca un bătăuș speriat

Președintele Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, marți (9 august) nu și-a exprimat regretul cu privire la vizitarea Taiwanului într-un interviu acordat MSNBC.

„Da, a meritat”, a spus Pelosi. Ea a spus că delegația ei a mers „cu smerenie” să înțeleagă punctul de vedere al Taiwanului pe fondul tensiunilor tot mai mari din strâmtoare și să discute despre continuarea cooperării în domeniul securității globale.

Comentând exercițiile militare ale Chinei după vizita ei, Pelosi a spus că au făcut „ceea ce fac de obicei”. Ea a subliniat că „Republica Populară Chineză nu va avea voie să izoleze Taiwanul”.

Pelosi a mai spus că liderul chinez Xi Jinping (習近平) se comportă „ca un bătăuş speriat”, după care a adăugat că este nesigur și „într-un loc fragil”, probabil din cauza faptului că se confruntă cu provocări economice interne.

Președintele Camerei Reprezentanților a spus, de asemenea, că nu a înțeles de ce călătoria ei a fost atât de controversată, în timp ce o delegație anterioară a senatului nu a primit atât de multe obiecții din partea Chinei (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel