Soțul Andreei Esca, de NERECUNOSCUT. Fotografia care i-a SURPRINS pe mulți. Efecte după COVID-19?!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
captură foto Pro TV
captură foto Pro TV
Soțul Andreei Esca s-a transformat radical. 

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca a trecut prin momente cumplite după ce a fost infectat cu COVID-19. Pentru că a făcut o formă gravă, doar plasma de la un donator l-a repus pe picioare. Chiar dacă au trecut cinci luni de la boală, aceasta și-a pus amprenta asupra soțului Andreei Esca, care este foarte schimbat.

O fotografie cu întreaga sa familie a fost postată de Crăciun, pe Instagram, de celebra știristă a PRO TV. Andreea apare în poză alături de soțul ei și de cei doi copii: Alexia și Aris, însoțită de mesajul: "Și ultimul Crăciun cu un minor în familie".

Andreea Esca povestea în vară prin ce a trecut soțul ei

"În cazul lui lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză pentru că așa cum mulți se gândesc, avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei oameni care au niște boli cronice, care au niște probleme anterioare, care sunt supraponderali. Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă unde a stat foarte multe zile și unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A fost un coșmar pentru el, îmi spunea că nu mai poate, că îl dor toate și crede că așa arată iadul. Masa musculară i-a scăzut incredibil, în doar o săptămână și ceva a slăbit opt kilograme", a mărturisit la vremea respectivă Andreea Esca.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel