Soția unui senator, lovită de mașină pe trecerea de pietoni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3
Soția senatorului Vergil Chițac a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în Constanța.

"Luni dimineaţa, la ora 7.00, soţia mea a fost accidentată pe trecerea de pietoni de la Şcoal 23 de pe Str. Dezrobirii. Un şofer neatent a intrat în ea, provocându-i multiple răni şi contuzii la cap şi pe tot corpul. Sigur că nu are nici o scuză, însă explicaţia şoferului a fost că nu a văzut-o. Spre meritul lor, cei de la SMURD au venit rapid şi au dus-o la UPU, unde am găsit-o şi eu.

Discutând cu poliţiştii, am aflat că mai erau câţiva accidentaţi în situaţii similare. Zilnic, în oraşul nostru (n.r Constanța), mai ales în dimineţile când încă e întuneric, se întâmplă astfel de grozăvii din cauza proastei iluminări a trecerilor de pietoni.

"Câţi oameni mai trebuie să sufere sau să moară?"

În ultimii ani, în zona aceea, au avut loc numeroase accidente, din care 4 au fost fatale. Se impune de urgenţă iluminarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni. Stau, totuşi, şi mă întreb de ce, în ciuda atâtor accidente, nimeni din primărie sau de la poliţie nu a analizat şi reparat această deficiență. Câţi oameni mai trebuie să sufere sau să moară pentru că ei să ia măsuri, banale de altfel?", a scris Vergil Chițac pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel