Data actualizării:
Data publicării:

Soția preotului Liviu Pârlog a murit la 45 de ani. „Nu am putut să cred că medicamentul pregătit de seara trecută s-a întors astăzi înapoi”

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Soția preotului Liviu Pârlog a murit la 45 de ani. 

Gabriela locuia în comuna Vintilă Vodă (Buzău) și avea o boală necruțătoare. Din păcate, oricât s-a luptat să trăiască, soția preotului a murit. Părintele Paul Iulius Negoiță, apropiat al familiei, a transmis un mesaj după decesul Gabrielei.

„Inevitabilul s-a produs. Prea repede, prea devreme, prea trist. În Săptămâna luminată a plecat de la noi și dintre noi Gabi, soția colegului nostru Liviu Pârlog. Nu știm de ce Dumnezeu a ales așa. În casa acestor oameni sufletul ți se odihnea.

E greu de găsit cuvinte pentru un așa moment și nici nu știu ce aș putea să-i spun părintelui Liviu, omul plin de căldură și umor, definiție a bonomiei și educației rafinate.

Dumnezeu să o aibă în grija Sa, dacă a ales să plece atât de de devreme!

Nu pot suna! Nu pot gândi! Și nu am putut să cred că medicamentul pregătit de seara trecută s-a întors astăzi înapoi, pentru că nu mai avea pe cine ajuta.

Împreună s-au pregătit pentru acest moment, sau poate că doar și-au imaginat că se pregătesc... Cine poate e pregătit să plece de aici?  S-a sfârșit o suferință, dar începe un dor și o singurătate.

Nu știu pentru cine să plâng mai întâi…

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Paul Iulius Negoiță pe site-ul său.

VEZI ȘI: Apocalipsa - sfârșitul lumii. Prof.dr. Miron Bogdan vine cu exemple când oamenii au fost cuprinși de groază: Nimeni nu o să mă creadă / video - https://www.dcnews.ro/apocalipsa-sfarsitul-lumii-prof-dr-miron-bogdan-vine-cu-exemple-cand-oamenii-au-fost-cuprinsi-de-groaza-nimeni-nu-o-sa-ma-creada-video_912796.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel