Data publicării:

Soția lui Sebastian Papaiani, mesaje la cinci ani de la moartea actorului: Încă suntem împreună

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Soția lui Sebastian Papaiani a făcut dezvăluiri la cinci ani de la moartea actorului. 

Sebastian și Marcela Papaiani au fost împreună timp de 46 de ani, iar legătura dintre ei a fost extrem de puternică și este în continuare puternică, deși au trecut cinci ani de la moartea marelui actor. 

Soția lui Sebastian Papaiani spune că simte că acesta îi trimite mesaje din lumea de dincolo și a dezvăluit totul despre acestea într-un interviu recent. 

"Îl visez în fiecare săptămână. Încă suntem împreună"

 

Pe 25 august, actorul ar fi trebuit să împlinească 85 de ani, dacă ar mai fi trăit, dar soția sa nu l-a uitat, iar la finalul lunii septembrie, ea pregătește parastasul de cinci ani. 

"Dacă vă spun că suntem încă împreună şi astăzi, la cinci ani după ce a plecat, poate o să spuneţi mai ştiu eu ce. Dar ăsta este adevărul, pentru mine cel puţin.

Ca să nu vă mai spun că-l visez în fiecare săptămână, de două sau de trei ori. Încă suntem împreună", a mărturisit văduva marelui actor, potrivit impact.ro.

"Cum ziua lui cădea la finele lui august, lună tradiţională de concediu, cele mai multe dintre cunoştinţele noastre erau plecate. Inclusiv fiul nostru, Alkys, era de multe ori plecat.

Aşa că ne retrăgeam la casa noastră de vacanţă din Gruiu, Snagov şi petreceam împreună", a mai spus ea. 

Ce mesaje a primit de la Sebastian Papaiani

Marcela Papaiani a vorbit și despre una dintre cele mai recente amintiri cu privire la mesajele pe care le-a primit de la marele actor.

"Cu câţiva ani înainte să plece dintre noi am mers tot la Gruiu. Şi m-am gândit să-i fac un cadou mai special. Am scris pe frunze de crin imperial, care sunt nişte frunze mai mari, tot felul de mesaje.

În dimineaţa zilei sale de naştere le-am agătat pe frânghia din curte, unde obişnuiam să uscăm rufele. Nu mică mi-a fost mirarea când, căutând anumite lucruri după moartea sa, am găsit câteva frunze speciale de atunci pe care dragul meu Sebastian le păstrase şi le uscase într-o carte dragă inimii sale.

A fost, din nou, ca şi cum aş fi primit din lumea de dincolo un nou mesaj de la el”, a completat Marcela Papaiani. 

Sebastian Papaiani, înmormântat lângă Marin Moraru

Marcela Papaiani mai spune că trece des pe la mormântul soţului ei, din Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde acesta se află înmormântat foarte aproape de un alt nume răsunător al scenei româneşti, Marin Moraru.

"Îmi amintesc, mai de fiecare dată când merg la cimitir, câte una sau alta. Una dintre amintirile comune cu Marin Moraru e legată de faptul că am celebrat, cândva, cu mare tam de data asta, aniversarea căsătoriei noastre.

Am avut 46 de ani împreună, aşa că o viaţă nu se poate uita! Şi am avut atunci mulţi, mulţi invitaţi, pe căprării, actori, colegi de-ai lui Sebastian, dar şi colegi de-ai fiului nostru.

Ei bine, Marin Moraru ne-a dat atunci un cadou frumos, iar alături o felicitare simplă, pe care a scris doar atât . Azi, peste ani, am ajuns să trec pe la casa lor de piatră şi să-i salut cât de călduros pot eu”, a încheiat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel