Data publicării:

Soția lui Nosfe, mărturisiri dureroase: Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mădălina Crețan
Sursa foto: Facebook Mădălina Crețan
Soția lui Nosfe a făcut mărturisiri dureroase, acum, când învață să traiască fără cel pe care l-a iubit enorm, de dragul fiicei lor.

„Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație. Nu cred că asta se va schimba foarte curând sau vreodată. Știu că voi învăța doar să trăiesc așa, cu dorul, și, în același timp, știu și că trebuie să fiu bine, pentru că suferința mea nu poate fi pusă nici o secundă mai presus de fericirea fetiței noastre. Iar în momentul de față fericirea fetiței noastre depinde de fericirea mea și îmi doresc din tot sufletul să fiu o mamă responsabilă”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Click!.

"Mi-a spus, la începutul relației, că el crede că nu o să trăiască mult"

"Nu mi-a plăcut niciodată să plâng în public. Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Este o traumă pe care încerc să o vindec cumva. Nu pot să dorm... Nu mă interesează absolut nimic din tot ceea ce s-a scris, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată părerea oamenilor care nu ne-au cunoscut”, spunea Mădălina pentru Antena 1, după moartea artistului.

"Mi-a spus, la începutul relației, că el crede că nu o să trăiască mult, inclusiv piesele lui. Cred că unul dintre motivele pentru care reușesc să mă ridic din pat dimineața, cu excepția fetiței, este că simt că am rămas cu o datorie foarte mare vizavi de proiectele lui. Toată lumea știe că au rămas multe piese nelansate și nu pot permite ca acele piese să rămână nelansate. Cu siguranță, este terapie faptul că mă ocup în continuare de proiectele lui, simt că încă lucrăm împreună și că mă ajută. Îl simt încă. Am foarte multe planuri în cap, el își dorea să lanseze anul acesta un album aniversar și să facă un documentar cu toți prietenii lui, scria și o carte”, a spus soția lui Nosfe.

Nosfe s-a stins acasă, în urma unui infarct suferit. În vârstă de 37 de ani, rapperul activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Era de 20 de ani în piața muzicală. Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. A performat în primul său concert în Galați, iar al doilea a fost în Brăila. A lansat mai multe albume printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”.

Vezi și: Nosfe nu a fost un ratat, nici "rupt", nici lache! N-a fost vreo legendă ca Nicolaescu, dar a fost un tată bun. A fost. Nu mai e

Nosfe, despre droguri: Soldații, în război, aveau 2-3 grame zilnic la  ei. Eu nu m-am drogat până la 29 de ani. Prima beție a fost la 20 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel