Soția lui Nelu Ploieșteanu: Orban a făcut un CD cu soțul meu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto din colaj: Facebook Nelu Ploieșteanu / Ludovic Orban
Sursa foto din colaj: Facebook Nelu Ploieșteanu / Ludovic Orban
Ludovic Orban ar fi scos un CD cu Nelu Ploișteanu, în urmă cu mai mulți ani. 

"Domnul Orban a făcut un CD cu soţul meu şi cu o orchestră de la Perla. CD-ul nu a apărut pe piaţă. Se cunoşteau foarte bine. La toate petrecerile pe care le făcea dânsul, era soţul meu invitat, îi cânta. De ce nu a făcut nimic? Măcar în curtea bisericii! De ce să fie înmormântarea aşa, pentru ce?", a declarat soţia lui Nelu Ploieșteanu, într-un interviu pentru Antena 3.

În urmă cu zece ani, într-o seară, Ludovic Orban l-ar fi sunat pe Nelu Ploieșteanu spunându-i: "Maestre, vă apreciez foarte tare melodiile şi tot ce îmi doresc este să scot un CD cu dumneavoastră", potrivit Antena 3. S-ar fi întâlnit după o săptămână, Nelu Ploieșteanu, orchestra de la Perla şi Ludovic Orban şi ar fi scos în jur de zece melodii. CD-ul s-ar afla la Orban. Şi familia artistului ar avea o copie. CD-ul nu ar fi ieşit pe piaţă deoarece aceștia nu s-ar fi pus de acord.

După ce Nelu Ploieșteanu s-a stins, Aneta Gavrilă, fiica artistului, a povestit, la momentul respectiv, că l-a sunat pe Ludovic Orban pentru a-i cere ajutorul, înainte de a-și înmormânta tatăl, având în vedere măsurile care se aplicau în cazul persoanelor decedate din cauza coronavirusului. Însă nu a mai primit niciun semn de la liderul PNL, după conversația purtată. Artistul a fost înmormântat după protocolul COVID de atunci.

Vezi și: Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu, discuție cu Orban: Nu l-am luat pe tata de la INML pentru că am aşteptat un răspuns de la dânsul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel