Soția lui Nelu Ploieșteanu: Orban a făcut un CD cu soțul meu
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 06 mai, 17:38
WhatsApp
Sursa foto din colaj: Facebook Nelu Ploieșteanu / Ludovic Orban
Ludovic Orban ar fi scos un CD cu Nelu Ploișteanu, în urmă cu mai mulți ani. 

"Domnul Orban a făcut un CD cu soţul meu şi cu o orchestră de la Perla. CD-ul nu a apărut pe piaţă. Se cunoşteau foarte bine. La toate petrecerile pe care le făcea dânsul, era soţul meu invitat, îi cânta. De ce nu a făcut nimic? Măcar în curtea bisericii! De ce să fie înmormântarea aşa, pentru ce?", a declarat soţia lui Nelu Ploieșteanu, într-un interviu pentru Antena 3.

În urmă cu zece ani, într-o seară, Ludovic Orban l-ar fi sunat pe Nelu Ploieșteanu spunându-i: "Maestre, vă apreciez foarte tare melodiile şi tot ce îmi doresc este să scot un CD cu dumneavoastră", potrivit Antena 3. S-ar fi întâlnit după o săptămână, Nelu Ploieșteanu, orchestra de la Perla şi Ludovic Orban şi ar fi scos în jur de zece melodii. CD-ul s-ar afla la Orban. Şi familia artistului ar avea o copie. CD-ul nu ar fi ieşit pe piaţă deoarece aceștia nu s-ar fi pus de acord.

După ce Nelu Ploieșteanu s-a stins, Aneta Gavrilă, fiica artistului, a povestit, la momentul respectiv, că l-a sunat pe Ludovic Orban pentru a-i cere ajutorul, înainte de a-și înmormânta tatăl, având în vedere măsurile care se aplicau în cazul persoanelor decedate din cauza coronavirusului. Însă nu a mai primit niciun semn de la liderul PNL, după conversația purtată. Artistul a fost înmormântat după protocolul COVID de atunci.

Vezi și: Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu, discuție cu Orban: Nu l-am luat pe tata de la INML pentru că am aşteptat un răspuns de la dânsul

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro