Soția lui Mircea Radu ar putea fi însărcinată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

 Mircea Radu și-a vernisat o nouă expoziție de fotografie la Târgul Gaudeamus de la Romexpo, prilej la care a participat și  proaspăta soţie, Raluca.  După opinia cârcotașilor, aceasta ar fi însărcinată.

Dacă, în urmă cu câteva luni, Raluca purta ţinute strâmte, la evenimentul care a avut loc în weekend, frumoasa brunetă a fost îmbrăcată cu o rochiţă neagră mai largă, care îi ascundea bine formele şi talia, scrie libertatea.ro.

Mircea Radu și-a vernisat în  weekend-ul trecut expoziţia de fotografie denumită “Eu citesc. Dar tu?”, înconjurat de prieteni apropiaţi, dar şi de proaspăta lui soţie. Şi, cu toate că Raluca a stat în timpul evenimentului retrasă, mai mult ascunsă după un paravan, lăsându- l pe Mircea Radu să-şi trăiască din plin succesul, gesturile tandre dintre cei doi nu au lipsit.

De altfel, fericirea s-a citit în permanenţă pe chipul celor doi, mai ales că, în cadrul evenimentului, un apropiat ar fi scăpat ştirea că Raluca ar fi însărcinată în câteva luni, iar Mircea va fi în curând tătic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel