"Ai o carne tare pe tine ca una de 20 de ani". Ioana, soția lui Ilie Năstase: Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ioana Năstase a dezvăluit modul prin care reușește să se întrețină și să atragă admirația soțului său.

"Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente.

Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți (n.r. râde în hohote). Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajută foarte mult.

Chiar Ilie îmi spunea acum de dimineață "Băi, ai o piele și o carne tare pe tine ca una de 20 de ani", și asta datorită masajelor. Nu am operații, în afară de silicoane. Nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie", a povestit Ioana Năstase pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel