Soția fostului ambasador al Greciei în Brazilia, 31 de ani de închisoare, după ce a comandat uciderea soțului său
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto captură Youtube
foto captură Youtube
Fostul ambasador elen în Brazilia a fost ucis la comanda soției sale. 

O braziliancă a fost condamnată la 31 de ani de închisoare pentru că a plănuit uciderea soțului ei, fostul ambasador al Greciei în Brazilia, împreună cu amantul ei. 

În 2016, rămășițele carbonizate ale lui Kyriakos Amiridis au fost găsite într-o mașină arsă, în Rio de Janeiro, la câteva zile după ce dispăruse de acasă. S-a aflat apoi că soția lui, Françoise de Souza Oliveira, avea o aventură cu un ofițer de poliție militară, Sergio Gomes.

Iubitul criminal a dat-o de gol și a primit 22 de ani de închisoare

În timpul anchetei, acesta a mărturisit că l-a ucis pe ambasador la cererea iubitei lui și a fost condamnat la o pedeapsă de 22 de ani de închisoare. Un alt bărbat, Eduardo Moreira Tedeschi di Melo - o rudă a lui Gomes - a fost achitat pentru crimă, dar a executat deja un an de închisoare pentru că a ajutat la ascunderea cadavrului, scrie Digi24, care citează BBC. 

Amiridis, în vârstă de 59 de ani, a fost consul la Rio de Janeiro în perioada 2001-2004, după care a revenit în Brazilia ca ambasador în 2016, anul în care a fost ucis. El s-a căsătorit cu Françoise în 2004, iar cuplul are o fiică.

Înainte de moartea sa, Amiridis a plecat din Brasilia în orașul Nova Iguacu, la nord de Rio, pentru a petrece Crăciunul împreună cu soția sa și părinții ei.

Ucis după Crăciun

Soția lui Amiridis l-a declarat dispărut după sărbători. Ea le-a spus polițiștilor că bărbatul a plecat de acasă, fără explicații, cu o mașină închiriată.
Mașina arsă a fost găsită a doua zi sub un pod, iar trupul carbonizat al ambasadorului era înăuntru.

Anchetatorii au găsit pete de sânge pe o canapea din apartamentul în care locuise cuplul. Ei cred că bărbatul a fost ucis de fapt acolo, după care a fost dus în mașină, care a fost apoi incendiată.

Recent, o altă crimă a înspăimântat statul elen. Un bărbat a acuzat că s-a încercat jefuirea familiei lui, iar soția sa a fost ucisă. Detaliile au fost înspăimântătoare și, după un timp în care bărbatul a plâns alături de familia sa și a fostei sale soții, s-a descoperit că, de fapt, el a fost ucigașul. A plănuit totul ca la carte, dar a fost dat de gol de tehnologia inteligentă din casă. 

Vezi aici: Crima care a șocat Grecia, răsturnare de situație. Soțul criminal, dat de gol de aparatele inteligente din casă, a recunoscut tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel