Șoșoacă zice că Mina Lupeni a fost vândută unei companii germane. Ministrul Popescu chemat să răspundă: Li se pregătea CAPCANA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Diana Șoșoacă îl cheamă pe ministrul Virgil Popescu să-i răspundă unei acuzații. 

"Minerii mi-au transmis că dacă nu li se vor da și ajutorul, și tichetele de masă, și ajutorul de încălzire, 10 mineri vor intra în greva foamei. Dacă oamenii aceia nu mănâncă, moartea este garantată. Acest Guvern face crimă cu premeditare.

Voiam să vă spun ceva ce nu știe nimeni. L-am sunat pe domnul ministru Virgil Popescu, iar dânsul a spus că nu are ce vorbi cu absolut nimeni, nu există nicio problemă și nu îl interesează de aceste probleme. Rușine și să-ți dai demisia domnule ministru! Ăștia sunt criminalii României! 

Apropo, știți că la acest moment se menționează că este posibil ca deja Mina Lupeni să fie vândută unei societăți germane?! Vreau să știu și eu acum! Să apară ministrul Energiei, ministrul Industriilor să ne spună în acest moment dacă Mina Lupeni a fost deja vândută unei firme germane? Pentru ce? Pentru că Germania redeschide minele și are nevoie de slugi? Cum a fost cu sparanghelul? Adică proștii de români ce sunt, sclavii Uniunii Europene?! Nimeni nu are dreptul să-și bată joc de România și de poporul român!", a spus Diana Șoșoacă, în direct la România TV.

"Li se pregătea capcana"

"Ca să știți, eu am oprit minerii să vină la București, pentru că li se pregătea o capcană nemernică de către această clasă politică nenorocită. I-am sfătuit să nu vină, mă duc să încerc să aplanez tot conflictul la Parlament, pentru că, altfel, dacă vin la București, vă spun ce vor să facă autoritățile. Îi vor provoca pe mineri, vor da filmări cu minerii din '90 - '91 și vor instiga la revoltă între o parte a bucureștenilor și o parte a minerilor", a completat Diana Șoșoacă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel