Diana Șoșoacă, ironizată la iUmor. Sosia ei, glume tari: Deschideți hotelurile, mi s-au terminat sticluțele de șampon
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Capturi foto Youtube
Capturi foto Youtube
Actrița Irene Boclincă a adus-o în scenă pe Diana Șoșoacă. Moment copios la iUmor. 

Delia și Loredana, sărut pe scena iUmor. Momentul care l-a șocat pe Mihai Bendeac: Pupatul ăsta o să fie istorie

Irena Boclincă este o actriță de teatru din Republica Moldova care s-a făcut cunoscută în momentul în care a urcat pe scena iUmor, în anul 2019, în rolul Vioricăi Dăncilă. 

După momentele de excepție pe care le-a avut la acea vreme pe scenă și susținută atât de jurații emisiunii, cât și de telespectatori, Irene Boclincă a fost câștigătoarea sezonului 6. Numărul ei de comedie nu a fost singurul inedit, iar Irene Boclincă a intrat în istoria emisiunii pentru că a donat premiul de 20.000 de euro lui Vasi, unui alt finalist iUmor aflat atunci pe scenă alături de ea.

Mai mult, aceasta a spus la acea vreme că personajul Viorica Dăncilă a ajutat-o să câștige iUmor. 

"Cumva, datorită acestui personaj, mă cunoaște o Europă întreagă", a spus ea.

Irene Boclincă, roast incredibil. Cum a imitat-o pe Diana Șoșoacă

În ediția de miercuri seara de la Antena 1, actrița s-a întors pe scena care a consacrat-o, cu un nou număr de roast așa cum nu s-a mai văzut. 

Irene Boclincă s-a transformat în Diana Șoșoacă și i-a surprins pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. 

"Jos COVID-ul! Jos labele de pe poporul român! Nenorociților, vă distrug! Atenție mare la mine aicea. Ăștia vor să ne omoare, dar o să aibe viață grea cu mine!", a strigat personajul Diana Șoșoacă în timp ce intra pe scenă.

"Am aflat că se pregătește infectarea mea cu coronavirus. Mi-au oferit niște flori care nu miroseau a nimic ca să mă sperie. Dar eu nu sunt nebună! Eu nu port mască pentru că mă face urâtă. Mai am câțiva ani de tinerețe pe care nu vreau să îi petrec acoperită. De-aia, nenorociților, nu port nici sutien!", a fost o altă glumă. 

"Și deschideți odată teatrele că de un an tușim doar acasă! Și deschideți odată hotelurile că mi s-au terminat sticluțele de șampon", a adăugat actrița.

”Vadim Tudor n-a murit, e Șoșoacă travestit"

"În momentul în care am văzut pentru prima dată pe Diana Șoșoacă asta, vai deci…nu vreau să vorbesc despre ea că nu mai plec de aici. Atât vreau să-ți spun. Vadim Tudor n-a murit, e Șoșoacă travestit", spunea Mihai Bendeac.

"Este pentru prima oară când aud cuvântul Șoșoacă. Nu știam că cuvântul Șoșoacă este un nume. Doamna Boclincă a defilat astăzi cu mândrie pe scena iUmor. Ea este soldatul nostru universal împrumutat din Republica Moldova", spune Cheloo care a declarat că nu cunoaște personajul politic.

"A fost ca o soprană dezacordată pe care nu poți să o asculți mai mult de câteva secunde. Pe mine m-a copleșit", spune Delia.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel