Sortimentul de brânză preferat, în funcţie de zodia ta! BONUS: recomandări de reţete uşoare pentru un plus de savoare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sortimentul de brânză preferat, în funcţie de zodia ta! BONUS: recomandări de reţete uşoare pentru un plus de savoare!
Sortimentul de brânză preferat, în funcţie de zodia ta! BONUS: recomandări de reţete uşoare pentru un plus de savoare!
Brânza este alimentul care dă savoare mâncărurilor noastre preferate, de la pizza, nachos, cheeseburgeri și sosuri cremoase, dar este la fel de delicioasă consumată şi ca atare.

S-ar putea să aveți câteva brânzeturi preferate care lipsesc rar de pe lista de cumpărături. Dar dacă sunteți în căutarea unor brânzeturi noi, de ce să nu încercați unul care să vi se potrivească perfect?

Cea mai bună brânză pentru zodia ta, împreună cu câteva idei de rețete recomandate de un celebru astrolog, citiți pe ASTROSENS!

Ce materie școlară preferi, în funcție de zodie. Cine e bun la matematica și cine la artă. Ce îți trece prin minte când te gândești la zilele tale la școală când erai copil? 

Fie școala a fost o experiență bună, fie a fost o experiență cumplită. Cu toate acestea, chiar dacă nu ți-a plăcut școala, este probabil să ai un subiect care ți-a plăcut sau care ți s-a părut mai ușor decât celelalte. Poate disciplina școlară preferată de tine merge mână în mână cu semnul tău zodiacal sau chiar cu ascendentul şi semnul lunar. Care este materia preferată în funcţie de zodia ta? Să aflăm!

Berbec - Educație fizică

Berbec, ești activ și competitiv. Prin urmare, nu este o surpriză că educaţia fizică a fost probabil cea mai bună disciplină școlară pentru tine. Ca rezultat, probabil că ai obținut note mari la discipline sportive și probabil ai fost un jucător cheie în sporturile de echipă, în special în competiţii şi aşteptai cu nerăbdare evenimentele anuale sau întrecerile de la şcoală.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Dezbateri, afaceri, antreprenoriat, aplicarea legii, educație militară, știință militară, cursuri militare, medicină / chirurgie, metalurgie, gestionarea furiei.

Taur - Istorie

Taur, când vine vorba de activitate fizică, ești opusul Berbecului. Îţi plac ritmurile lent, stabile şi cel mai mult îţi place să te gândeşti la trecut, motiv pentru care materia ta preferată este mai mult decât posibil să fi fost istoria. Evenimentele istorice de-a lungul mileniilor vă fi fascinează. Probabil că ați fi citit cărți de istorie ore întregi și în fiecare seară și este posibil să fi fost foarte bun la această materie.

Alte materii / studii care ar fi putut să îţi placă: Artă, Arte plastice, Poezie, Agricultură, Horticultură, Creșterea animalelor, Creșterea plantelor, Grădinărit, Amenajarea florilor, Meșteșuguri, Economia casei, Managementul banilor, Investiții, Știința materialelor. Citește continuarea pe Astrosens, pentru celelalte zodii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel