Sorina Pintea, transportată la Spitalul Universitar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Sorina Pintea, ministru al Sănătăţii în Guvernul Dăncilă, va fi transportată din arestul central la Spitalul Universitar din Capitală. 

Aceasta va ajunge la spital pentru efectuarea unui RMN care să îi stabilească starea actuală de sănătate, după ce în ultimele zile se pare că s-ar fi simţit din ce în ce mai rău. 

Sorina Pintea suferă de o boală autoimună care s-ar fi agravat din momentul în care a fost arestată. 

CAB decide dacă Pintea rămâne în arest 

"Solicitarea domniei sale nu este de a se duce acasă, chiar dacă o aşteaptă copiii, ci de a se interna, pentru a putea fi tratată de cadrele medicale, fără a avea frică că vor avea repercusiuni dacă îi vor face analizele în mod corect şi fără să fie tratată sub momentul tensiunii şi presiunii (...) Nu a putut să mănânce, nu poate în continuare să mănânce, pentru că suferă de acea disfagie, dacă nu greşesc medical, ceea ce nu îi permite să înghită nimic. Trebuie să mănânce doar prin perfuzie, lucru care nu s-a întâmplat', a spus avocatul Viorel Mocanu.

Pintea a contestat decizia din 28 februarie luată de Tribunalul Bucureşti, prin care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Sorina Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Dr. Constantin Opriş' din Baia Mare, judeţul Maramureş, este acuzată de DNA de săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel