Sorina Matei l-a deconspirat pe Paul Arne Wagner: Eu l-aș fi ținut la Poliție până când...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sorina Matei
Sorina Matei
Ziarista Sorina Matei a făcut referire la jurnalistul german Paul Arne Wagner care a fost luat de jandarmi și dus într-o dubă.

”Jurnalistul lui peste, un propagandist userist de 2 lei. Cum poți sa vii in România, sa faci o propaganda atât de joasa, afiliata politic cu multe fakeuri, sa nu ratezi niciun miting, pentru ca ai devenit protestatar de profesie fără sa ai habar de absolut nimic, sa tipi propagandistic userist de "independența procurorilor" in condițiile in care in Germania, adică la tine acasa, ministrul justiei a revocat procurorul general pentru modul cum a condus o ancheta, și tot in Germania, adică tot la tine acasa Curtea Constitutionala are atribuții executorii, neexistand posibilitatea nerespectării unei decizii a Curtii, tocmai de aceea si doamna Merkel se execută în faţa Curtii.

Bineînțeles, după ce ai devenit protestatar de serviciu și te baga organul in duba, te victimizezi și calmezi ca ești jurnalist german. De parca toți am fi fraieri.

Și dacă ești "german" ce? Vreun jurnalist roman vreodată a devenit protestatar de serviciu anti Merkel, s-a afiliat politic, a participat activ la toate protestele anti Merkel, neavând habar de nimic și când l-a băgat guvernul duba s-a victimizat aducându-și aminte ca e jurnalist, ca sa pice bine? In toate marile democrații, jurnaliștii nu participă activ la proteste decât atunci când e vorba de libertatea presei. In rest, doar relatează. Cum spuneam, eu l-as fi tinut la Politie până când s-ar fi dat OUG pe CPP, că la asta a participat. Să îmbătrânească pe fakeurile lui”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel