Sorina Matei: Fake News Dacian Cioloș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sorina Matei
Sorina Matei
Sorina Matei a publicat un mesaj pe Facebook sub denumirea de "Fake News Dacian Cioloș".

"Fake News Dacian Cioloș

Facts first.

*Până acum, nu s-a dat emis nicio Orodnanță de Urgentă pe Codurile Penale iar astăzi liderii coaliției au declarat public faptul că nu intenționează să emită ordonanță de urgentă pe modificarea Codurilor Penale.

*Dacian Cioloș este premierul României care a modificat Codurile Penale prin ordonanță de urgență în data de 18 Mai 2016.

*De asemenea, pe 11 Martie 2016, tot în şedinţă de guvern, Dacian Ciolos emisese o altă Ordonanţă de Urgenţă (OUG nr. 6/2016 - unele măsuri pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal) prin care a modificat Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, Legea nr. 508/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea în cadrul Ministerului Public a DIICOT, Legea nr. 14/1992 privind organizarea şi funcţionarea SRI", este mesajul publicat pe rețeaua de socializare Facebook de către jurnalista Sorina Matei.

Ce a zis Dragnea luni

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus luni, 25 iunie, că nu va fi nicio Ordonanță de Urgență în ceea ce privește Codurile penale. Întrebat dacă e exclus să adopte o astfel de Ordonață, Liviu Dragnea a spus că e exclus.

Vezi și: Sorina Matei, mesaj după anunțul lui Iohannis


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel