Sorina Matei: Este adevărat, şi eu păţesc asta de dimineaţă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sorina Matei a scris un mesaj legat de postările publicate pe Facebook care i-au „dispărut”.

„Văd că astăzi mai mulţi colegi din presă se plâng pe bună dreptate că le-au fost şterse postările de pe Facebook sau nu mai pot posta deloc. Este adevărat, şi eu păţesc asta de dimineaţă. Un material nu l-am putut posta pentru că este şters imediat, mai multe postări despre SRI au dispărut, iar postarea mai veche cu pasaje din editorialul lui Liiceanu care este pe toate gardurile a fost ştearsă deşi editorialul este public pentru că a fost reclamat ca spam, eu nepostând niciodată pe alte conturi, decât pe conturile mele.

So, nu cred că este o chestie de postaci de partid, cred că este o problemă internă a Facebook. Şi le transmit postacilor zombificaţi de la Centrul de Resurse Deschise de la SRI să nu se mai chinuie cu conturi false pe pagina mea. Zombificaţii n-au nicio şansă.

Cum spuneam pe blogul meu, sorinamatei.ro, citându-l pe Albert Camus, prostia are talentul de a fi insistentă şi la ei stridentă şi strălucitoare”, a scris, joi, 23 august, Sorina Matei pe rețeaua de socializare Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel