Sorin Stanciu a fost ales președinte al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Sorin Stanciu, președintele UZPR Foto: Crișan Andreescu
Sorin Stanciu, președintele UZPR Foto: Crișan Andreescu
Adunarea Generală de alegeri a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, întrunită statutar, în cadrul căreia delegați ai tuturor filialelor UZPR au votat președintele și structurile de conducere pentru următorii patru ani.

Reprezentanții jurnaliștilor profesioniști din România, întruniți în aula Universității Ecologice București, au votat ordinea de zi, au ascultat expunerile fiecăruia dintre candicații care și-au depus candidature pentru funcția de președinte al UZPR – Petre Chichirdan, Petru Frăsilă, Dumitru Manea (Miron Manega), Petre Răcănel și Sorin Stanciu – au pus întrebări, au evaluat și au votat, prin vot deschis. Cu 178 de voturi, Sorin Stanciu a devenit președintele ales al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Foto: Crișan Andreescu

De asemenea, s-au votat deschis și membrii structurilor de conducere ale Uniunii, propuși de președintele ales, care au întrunit un vot majoritar.

În discursul său de după alegere, președintele ales al UZPR a menționat încă o dată ceea ce a fost deviza sa pe tot parcursul perioadei în care a condus Uniunea în ultimii doi ani și care va fi crezul său și pe mai departe: „UZPR suntem noi, toți, egali!”.

Foto: UZPR

Foto: Crișan Andreescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel