Sorin Roşca Stănescu, la Antena 3: Cei de la cozi trebuie lăsaţi să voteze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Biroul Electoral Central ia în calcul prelungirea programului secţiilor de votare, astfel încât toţi cei care stau la coadă, mai ales în străinătate, să aibă posibilitatea de a-şi exprima opţiunea. Aflat în studioul Antenei 3, jurnalistul Sorin Roşca Stănescu a declarat că toţi românii trebuie lăsaţi să voteze, dacă vor să o facă. 

"Această solicitare de prelungire a timpului de vot e legitimă şi cred că atâta timp cât sunt oameni care vor să voteze ei trebuie lăsaţi să voteze, atât în ţară cât şi în străinătate, indiferent ce manipulări ar fi fost înainte şi indiferent care ar fi rezultatele după acest vot. Mi se pare corect să voteze cât mai mulţi oameni, indiferent cum votează", a declarat jurnalistul Sorin Roşca Stănescu. 

Amintim că votanţii din diaspora, cu precădere, s-au plâns de ritmul greoi în care se mişcă cozile de la secţiile de votare. Şi câteva partide politice au cerut BEC şi Guvernului să adopte măsuri care să permită prelungirea programului secţiilor de votare şi după ora 21,00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel