SORIN OPRESCU și-a suspendat consilierul personal, prins în flagrant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a suspendat pe consilierul personal prins în flagrant de DNA în timp ce lua 25.000 de euro pentru a interveni la Primăria Capitalei, pentru o decizie favorabilă pentru un om de afaceri. 

Consilierul Solomon Wigler este acuzat de cinci infracțiuni de trafic de influență pentru care a cerut 230.000 de euro, din care a primit 204.000 de euro, potrivit DNA. El a fost prins în flagrant de procurori după ce omul de afaceri pentru care a intervenit l-a denunțat la DNA. 

DNA: Consilierul lui Sorin Oprescu a primit 204.000 de euro pentru trafic de influență

"Primarul General al Municipiului București a luat măsurile care se impun în conformitate cu legislația în vigoare, procedând la suspendarea domnului Solomon Wigler din funcția de consilier. Primăria Municipiului București a pus și pune la dispoziția organelor de cercetare toate informațiile, documentele și înscrisurile solicitate de către acestea", arată un comunicat al Primăriei Municipiului București, trimis, joi, după ce DNA a comunicat oficial informațiile despre reținerea lui Solomon Wigler. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel