Sorin Oprescu a ajuns la Spitalul Universitar de Urgențe București- surse
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost adus sâmbătă, în jurul orei 16, pentru investigaţii medicale, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind transportat din arest cu o maşină a Poliţiei Capitalei, spun surse confidențiale pentru Agerpres . 

Aprobarea cererii de a fi transferat la Spitalul Universitar pentru investigaţii a fost confirmată de avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiciu.

"În timp ce mă aflam în această dimineaţă la arest, i s-a aprobat cererea de a fi transferat la Spitalul Universitar pentru investigaţii. Decizia medicală aparţine celor de la spital. Important este că cei de la arest ne-au confirmat că s-a aprobat solicitarea noastră de a fi transportat la spital. Dimineaţă, când eu am fost în arest, era slăbit, foarte slăbit", a declarat Alexandru Chiciu, sâmbătă după-amiază, pentru sursa citată. 

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat în cazul stării de sănătate a lui Sorin Oprescu și a ajuns la concluzia că Sorin Oprescu trebuie dus de urgență la o unitate medicală cardiologică dotată cu aparatură de specialitate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel