Sorin Naș: Acesta e DEZASTRUL pe care Guvernul încearcă să-l ascundă / video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Candidatul independent Sorin Naș, aflat în cursa pentru Parlament la alegerile din 6 decembrie, a vorbit la DC News despre „dezastrul pe care Guvernul încearcă să-l ascundă”. 

După ce a susținut că, în situația actuală, „niciun cetățean din România nu poate să-și facă un plan personal sau de afaceri nici măcar pentru săptămâna viitoare”, Sorin Naș, candidat independent pentru Parlament, a vorbit despre oamenii de afaceri.

„Gândindu-mă la oamenii de afaceri, un element esențial este predictibilitatea. În ziua de astăzi, ce predictibilitate să ai și ce plan de afaceri să-ți faci când nu știi ce se va întâmpla mâine, dar săptămâna viitoare sau peste un an”, a spus Sorin Naș, candidat independent pentru Parlamentul României, la interviurile DC News. 

Sorin Naș a susținut, totodată, că Guvernul vine cu tot felul de propuneri pentru anul viitor, dar până atunci „o să moară toate firmele. La cine vor să dea? La cei mari, care vor mai rămâne.”

„Nu există un plan de sprijinire a economiei, un plan care să înceapă de mâine, nu există un plan pentru investiții. Investițiile sunt singura soluție prin care, în opinia mea, poate fi salvată economia”, a mai spus Sorin Naș la DC News.

Sorin Naș: Acestea este dezastrul pe care Guvernul încearcă să-l ascundă 

În continuare, Sorin Naș a afirmat că împrumuturile masive din acest an, care „au mers pe cheltuieli” în loc să fie folosite în „investiții și pentru sprijinirea întreprinzătorilor români” reprezintă „dezastrul pe care Guvernul încearcă să-l ascundă.”

„Au fost împrumuturi masive în acest an. Nu ar fi fost o problemă dacă aceste împrumuturi ar fi fost direcționate în mare parte înspre investiții și spre sprijinirea întreprinzătorilor români. Din păcate, aceste împrumuturi au mers pe cheltuieli.

Acesta este un dezastru pe care Guvernul încearcă să-l mușamalizeze prin date statistice ale Institutului Național de Statistică. Îmi vine să râd pentru că am văzut zilele trecute, se bucurau că era, în opinia lor, o creștere în „V” și că în trimestrul trei economia României a crescut cu 5,6% față de trimestrul doi. Păi normal, după ce duci economia la minus infinit și ai o creștere, e bine!”, a încheiat Sorin Naș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel