SORIN GRINDEANU, propunerea PSD pentru funcția de PREMIER. Prima declarație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sorin Grindeanu este propunerea PSD pentru funcția de premier.

"Le mulțumesc colegilor mei pentru votul de azi din Comitetul Executiv Național. E o mare responsabilitate și simt în spate această responsabilitate nu doar a votului pe care l-am primit din partea colegilor mei, ci a votului românilor pentru un program de guvernare pe care trebuie să îl punem în practică.

În al doilea rând, am avut o rugăminte în fața colegilor din CexN, dar în primul rând față de președintele partidului de a-mi fi alături, fiind cel care a coordonat echipa, cel care a făcut acest program pentru a ajuta la implementarea acestuia.

Este și un lucru simplu pentru că e un program foarte clar, pe etape, dar totodată e și complicat, fiind un program complex, care se referă la aproape toate aspectele vieții noastre. De aceea a fost această rugăminte de a-mi fi tot timpul alături și de a mă ajuta dacă, dacă, această propunere va fi acceptată de dl președinte Iohannis", a spus Sorin Grindeanu.

VEZI ȘI: Grindeanu premier. Dragnea amenință în cazul unui refuz

Sorin Grindeanu s-a născut la 5 decembrie 1973, la Caransebeș. A absolvit Facultatea de Matematică — Secția Informatică, din cadrul Universității de Vest Timișoara (1992-1997). Toate informațiile despre Sorin Grindeanu le găsiți AICI.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel