Sorin Grindeanu, despre CANDIDATURA la șefia PSD: Când face anunțul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu a vorbit despre candidatura la șefia PSD. 

”Vreau să văd terminate conferințele județene. Și vă spun și de ce. În această perioadă, de când am reapărut, am primit foarte multe idei, propuneri, pentru a îndrepta anumite lucruri în PSD.” a spus Sorin Grindeanu, despre o candidatură la șefia PSD, la Realitatea TV.

Sorin Grindeanu a mai spus: ”PSD are și multe puncte pozitive care pot fi folosite în această perioadă, mă gândesc la calitatea membrilor simpli de partid, care au stat un pic mai în spate, mă refer și la aleșii locali ai PSD, că-i place actualei puteri sau nu, reprezintă un rezervor extraordinar”. 

Declarații confuze despre candidatura la șefia PSD

Fostul premier nu a dat un răspuns dacă va candida în echipă cu Marcel Ciolacu sau dacă va candida împotriva acestuia. ”Îmi doresc să fac echipă cu Marcel Ciolacu” a spus ulterior Sorin Grindeanu, adăugând că nu mai poate exista o formulă de compromis. El a adăugat că în acest moment nu vede o candidatură Grindeanu vs. Ciolacu. Despre o candidatură doar a sa la șefia PSD, el a răspuns: ”Nu sunt eu cel care trebuie să ceară asta”. ”Aaa, vreți să v-o ceară partidul” a remarcat Denise Rifai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel