Sorin Grindeanu a primit o Biblie cu numele său inscripționat. E un semn că doar Dumnezeu ne mai poate ajuta să avem autostrăzi? / foto
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 24 aug 2022, 13:51
WhatsApp
Sorin Grindeanu a primit de la Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, prin intermediul lui Maricel Popa, președintele PSD Iași, o biblie cu numele său inscripționat pe ea.

Sorin Grindeanu a primit din partea Mitropoliei Moldovei, prin intermediul lui Maricel Popa, președintele PSD Iași, o Biblie cu numele său inscripționat pe ea. Din imaginile postate pe Facebook de Maricel Popa se vede că Biblia are inscripționat pe ea numele și funcția „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai“:

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii!

Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării!

Întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit!

Mult Succes!“, a scris Maricel Popa, președintele PSD Iași, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?