Sorin Cîmpeanu, intervenţie în scandalul Cumpănaşu - TikTok: Abordare INADMISIBILĂ. Pagubele vor fi enorme
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a vorbit despre scandalul mesajelor pe care le transmite pe TikTok Alexandru Cumpănaşu şi discuţiile pe care acesta le poartă cu tinerii pe aplicaţia respectivă.

Ministrul Educaţiei a fost rugat să comenteze, în direct la România TV, cazul Cumpănaşu. 

"Este un subiect de amploare, pentru că 500.000 de copii sunt în acel grup. Nu sunt un expert în scandaluri, însă pot să vă spun că plecând de la probleme reale, pe care  nu le neagă nimeni, cu privire la dificultăţile şi deficienţele procesului de învăţământ online, avem de-a face în această situaţie cu o abordare inadmisibilă, deci calea de abordare a acestor probleme reale este antagonică cu ceea ce consider ca ministru şi ca profesor că trebuie să fie o abordare responsabilă în educaţie, iar în acest fel pagubele vor fi enorme pentru că un sistem de educaţie deja suferind de probleme cronice peste care s-au adăugat problemele sanitare, peste care se adaugă problemele economice, are nevoie mai puţin decât oricând de astfel de dezechilibre. 

Ori ceea ce se întâmplă în această situaţie este un dezechilibru major care afectează grav în primul rând solidaritatea între elevi, profesori şi părinţi de care avem nevoie mai mult decât oricând pentru a compensa pierderile. După părerea mea, e cazul ca acest fenomen să fie stopat", a declarat Sorin Cîmpeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel