SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Venus Williams a învins-o pe Sorana Cîrstea în  turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells cu scorul  6 - 3, 6 - 4.

Știrea inițială:

SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells. Sorana Cîrstea și Venus Williams s-au mai întâlnit o singură dată până în prezent. Confruntarea a avut loc în urmă cu opt ani, la Miami. În acel moment, Venus Williams a câștigat în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3.

SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells. Amintim că Sorana Cîrstea a învins-o pe Monica Niculescu fără drept de apel, cu 6-2, 6-3, într-un duel românesc desfăşurat joi, în prima rundă a turneului de tenis WTA de la Indian Wells (California).

SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells. Sorana Cîrstea s-a impus într-o oră şi 18 minute. Sorana a condus cu 5-0 în setul al doilea, dar Niculescu a avut un reviriment, a salvat trei mingi de meci, însă în cele din urmă Cîrstea a reuşit să obţină victoria.

[citeste si]

SORANA CÎRSTEA - VENUS WILLIAMS SCOR REZULTAT Indian Wells. Niculescu (30 ani, 71 WTA), venită din calificări, după victorii cu americanca Ann Li şi italianca Roberta Vinci, are acum 5-4 în meciurile directe cu Sorana (27 ani, 35 WTA), remarcabil fiind şi faptul că ele s-au înfruntat şi anul trecut în primul tur la Indian Wells.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel