Sorana Cîrstea, în semifinale la Roma
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sorana Cirstea
Sorana Cirstea
Perechea formată din Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko s-a calificat în semifinalele probei de dublu a turneului de tenis de la Roma.

Sorana Cîrstea, în semifinalele probei de dublul la turneul de la Roma. Perechea formată din românca Sorana Cîrstea şi letona Jelena Ostapenko s-a calificat, vineri seara, în semifinalele probei de dublu la turneul de tenis de la Roma (WTA), după 6-2, 7-5 cu cuplul Timea Babos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franţa), favoritele numărul trei. 

Cîrstea şi Ostapenko s-au impus într-o oră şi 18 minute, letona jucând vineri şi la simplu, unde a cedat în sferturi după trei ore şi 10 minute în faţa rusoaicei Maria Şarapova. 

Meciul a fost unul destul de echilibrat, 61-59 la puncte pentru învingătoare, dar în primul set perechea româno-letonă a reuşit să câştige nu mai puţin de patru ghemuri la punct decisiv. La fel s-a întâmplat şi în setul secund, iar acest lucru a înclinat balanţa definitiv în favoarea perechii Cîrstea/Ostapenko, care a salvat 14 din cele 15 mingi de break. 

Cîrstea şi partenera sa şi-au asigurat un cec de 36.293 euro şi 350 de puncte WTA, urmând să joace în penultimul act cu cuplul Ashleigh Barty (Australia)/Demis Schuurs (Olanda), cap de serie numărul opt, victorios cu 3-6, 6-3, 10-5 în faţa perechii Daria Gavrilova (Australia)

Vezi şi: Maria Şarapova, rezultat turneu Roma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel