Sora lui Mark Zuckerberg s-a angajat la Google
Data publicării:
Autor: Sava Roxana
WhatsApp
Arielle Zuckerberg
Arielle Zuckerberg

Concurența dintre frații Zuckerberg s-a accentuat joi, când sora mai mică a fondatorului Facebook a început să lucreze pentru Wildfire, o companie ce aparține de Google.

[caption id="attachment_215028" align="alignleft" width="277"] Daily Mail[/caption]

Firma, cu sediul în Redwood City, California, se ocupă cu marketingul social, atingând audienețele target, folosind mediile de socializare.

Conform profilului ei de LinkedIn, Arielle, care a absolvit în 2011 Claremont McKenna College, lucrează în prezent la Wildfire.

Cealaltă soră Zuckerberg, care a lucrat și ea pentru Facebook pentru câtiva ani, a remarcat ciudățenia printr-un post pe Tweeter. “Felicitari Wildfire! Oficial, acum sunt mai mulți membrii ai familiei Zuckerberg care lucrează pentru Google, decât pentru Facebook”.

S-au speculat zvonuri pe internet conform cărora Google ar fi cumpărat compania Wildfire pentru o sumă de aproximativ 250 milioane de dolari.  Google a scris pe blogul official că este fericit să anunțe achiziția, numind-o “o platformă pentru branduri care să-și managerieze paginile, aplicațiile, postările pe Tweeter, videoclipurile, sponsorizările, promoțiile și altele, toate într-un singur loc”. Google a adăugat: “Cu Wildfire, ne așteptăm să aducem noi oportunități pentru clienții noștri”.

Sursa: Daily Mail

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel