Urmărește emisiunea live
Sora lui Emiliano Sala, fotbalist mort într-un accident aviatic, a încercat să se sinucidă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Romina, sora fostului fotbalist Emiliano Sala, a încercat să se sinucidă. Ea este internată în stare critică. 

Familia Sala a fost lovită acum doi ani de moartea lui Emiliano, fotbalist argentinian care era coleg cu românul Ciprian Tătăruşanu la Nantes. Fotbalistul a murit într-un accident de elicopter în Canalul Mânecii, în ianuarie 2019.

Acum, Romina, sora lui Emiliano, este internată în stare critică, după o tentativă de sinucidere.

Ziarul argentinian „La Nacion” informează că sora sa, Romina, este internată în Santa Fe, după ce a încercat să-şi ia zilele. Starea ei ar fi gravă şi este internată în terapie intensivă, fiind ajutată să respire de un aparat specific.

Medicii au explicat că fata prezintă în zona gâtului semne compatibile cu o tentativă de sinucidere prin sufocare, precum şi o intoxicaţie cu droguri.

La trei luni după accidentul de elicopter în care a murit Emiliano, care mergea în Anglia pentru a semna un contract în Premier League, tatăl său, Horacio, a murit la 58 de ani, de infarct, în casa din Progreso, un oraş cu puţin peste 3.000 de locuitori din provincia Santa Fe, scrie Mediafax.

Sala a murit într-un accident de avion 

Conform ultimelor informații, atacantul argentinian Emiliano Sala, 28 de ani, se afla la bord, alături de pilot. Atacantul este coleg la Nantes cu internaționalul român Ciprian Tătărușanu. El se deplasa către Cardiff unde urma să semneze un contract după ce cluburile s-au înțeles în privința transferului.

Potrivit Digi Sport, Poliția din Guernsey susține că avionul zbura la o altitudine de 1.500 de metri peste Guernsey și a cerut să aterizeze. Aeronava nu a mai emis niciun semnal când se afla la 700 de metri altitudine.

Mai mult, se pare că avionul a avut dificultăți la decolare de pe aeroportul Nantes, reușind sa se desprindă de la sol după 3-4 încercări. "Nu pot confirma această informație și, în orice caz, va exista o investigație, cum se face de obicei în cazul acestui tip de dispariție", a declarat Frederic Solano, purtătorul de cuvânt al Autorității Aviației Civile din Franța, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel