Data publicării:

Sora cea mică a Aurei Ion: Înainte de tragedie, mi-a dat bani să...

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
636x540_139084059533f517b3
636x540_139084059533f517b3

Aura Ion a murit departe de familie, în Munții Apuseni, după ce avionul în care se afla a aterizat forțat. A supraviețuit din accident, dar a murit de frig, cu lacrimile înghețate pe obraji.

Ca o ironie a sorții, chiar în ziua fatidică în care a pierit, Aura Ion i-a lăsat câțiva bănuți surorii sale pentru a-și cumpăra o geacă de iarnă. Din păcate nu a mai apucat să i-o arate așa cum îi promisese.

"Ea era cea care ne consulta ceva când ne durea. La ea mergeam. Mi-a dat bani să-mi cumpăr geacă de iarnă. Am fost în ziua în care s-a prăbuşit avionul, dar n-a mai apucat să o vadă. M-a trezit în dimineaţa aceea şi m-a întrebat dacă era drăguţă. De obicei îi spuneam să mă lase să dorm, dar atunci i-am spus că îi stă bine", a spus Lucreţia pentru "Acces Direct".

Sfâșiat de durere, și tatăl fetei a făcut câteva declarații pentru emisiunea mondenă de la Antena 1.

Din nefericire, trupul firav al fetei nu a putut suporta orele de frig pe care a fost nevoită să le îndure din cauza incompetenţei autorităţilor. Nu poate suporta gândul că nimeni nu va plăti cu adevărat pentru disparaţia prematură a unui om capabil, dedicat, de bază. "Copilul ăsta a fost sacrificat împreună cu omul ăsta şi nu văd din ce cauză. Aş vrea să fie judecaţi şi să plătească penal. Aş vrea să li se dea să aleagă: ori 12 ani în puşcărie, ori să se chinuie 7 ore în pădure aşa cum s-a chinuit copilul meu de 40 de kilograme", a spus tatăl Aurei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel