Sondaj PSD: Crin Antonescu, președinte și Sorin Oprescu, primar al Bucureștiului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oprescu-antonescu
oprescu-antonescu

Un sondaj comandat de PSD îi dă drept câștigători din primul tur pe Crin Antonescu la președinție și pe Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.

Dacă s-ar organiza alegeri prezindenţiale, Crin Antonescu (USL) ar obţine 58%, urmat de Dan Diaconescu cu 12%, Vasile Blaga (PDL) cu 8%, Corneliu Vadim Tudor (PRM) cu 8%, Kelemen Hunor (UDMR) cu 4% şi Gigi Becali (PNG-CD) cu 4%. În ceea ce priveşte încrederea în politicieni, cel mai bine este situat Crin Antonescu (36%- multă şi foarte multă încredere), urmat de Victor Ponta (31%), Sorin Oprescu (35%), Vasile Blaga (14%) şi Traian Băsescu (11%). Emil Boc este cotat cu 7% multă şi foarte multă încredere.

"Avem o situaţie mai specială la Bucureşti, unde tot discutăm de candidaţi. Aici, situaţia arată în acest moment un primar general - domnul Sorin Oprescu, cu 63% din voturile bucureștenilor, care are o diferenţă uriaşă faţă de orice alt contracandidat - Piedone sau Chiliman. Cred că trebuie să ne păstrăm opţiunea de a încerca să avem candidatul care are şansele cele mai mari pentru a ne bate cu Elena Udrea şi cu PDL în Bucureşti", a spus Ponta, potrivit Agerpres. Liderul PSD a adăugat că pe următoarele locuri în preferinţele bucureştenilor, potrivit statisticilor prezentate, se clasează Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 al Capitalei, cu 22%, urmat de edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, cu 13%, alţii însumând 2%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel