Data actualizării:
Data publicării:

Sondaj pentru Primăria București. Forfotă pe grupurile interne ale PNL

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Sebastian Burduja, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Generală a Capitalei, a anunțat că este pe primul loc într-un sondaj comandat de PNL.

"Conform sondajului nostru propriu, realizat de cei care ne-au făcut toate sondajele interne, experți americani care realizează în 130 de țări sondaje, ne dau azi pe primul loc pentru prima dată!", transmite Sebastian Burduja.

"Dragi prieteni, ultimul sondaj înaintea alegerilor arată că am trecut pe primul loc, pentru prima dată în această campanie! Aveți mai jos sinteza rezultatelor de la Jardng Global LLC, fiind cele mai proaspete date de pe piață. Este singurul sondaj realizat de experți din afara țării, experți americani, care lucrează după o metodă proprie, ceea ce îl face mai credibil.

Ce înseamnă asta? 1. Tot efortul acestei echipe magnifice face o diferență ENORMĂ! Rezultatele acestea incredibile sunt meritul vostru, al fiecărui om care crede în Revoluția Turcoaz și se luptă pentru un ALTFEL de viitor!...", a scris Sebastian Burduja, pe grupurile interne ale PNL. 

Conform sondajului făcut de Jarding Global LLC, Sebastian Burduja este pe primul loc în intenția de vot, fiind cotat cu 27,8%. Pe locul 2 se află Nicușor Dan, cu 27,2%. Pe locul 3 se află Gabriela Firea, cu 19,3%. Pe poziția a 4-a este situat Cristian Popescu Piedone, cu 17,7%. Mihai Enache de la AUR are 5,4%.

Cu privire la intenția de vot pentru partide, de la Consiliul General, PSD se află pe primul loc cu 26,3%. Pe locul 2 se află Dreapta Unită cu 23,5%. PNL se situează pe poziția a 3-a cu 21,7%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel