Sondaj PDL: USL a coborât sub 50%. Vezi scorul ARD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vot
vot

Potrivit unui sondaj CSOP, realizat la comanda Partidului Democrat Liberal, USL a coborât sub 50 % la intenția de vot la parlamentarele din 9 decembrie.

Intenţia de vot la alegerile parlamentare din 9 decembrie ar fi de 48% pentru USL şi de 24% pentru Alianţa România Dreaptă (ARD), potrivit unui sondaj CSOP realizat la comanda PDL, în perioada 20-23 septembrie, potrivit NewsIn.

Conform  sondajului CSOP, intenţia de vot la alegerile parlamentare din 9 decembrie ar fi de 48% pentru USL, 24% - ARD şi 12% - PP-DD.

De altfel, președintele PDL, Vasile Blaga, la Convenția Națională de sâmbătă, a confirmat și el această cifră, cu toate că celelalte sondaje nu-i  creditează pe liberal-democrați cu mai mult de 18%.

 UDMR ar urma să primească 5% din voturile cetăţenilor, PRM- 4%, şi PNG- 2%.

 Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.021 persoane, în perioada 20-23 septembrie.

 Eroarea de reprezentativitate este de plus, minus 3,1%, cu o probabilitate de 0,95. Interviurile au fost realizate pe bază de chestionar standardizat, faţă în faţă, la domiciliul persoanelor intervievate. Datele au fost culese în perioada 20-23 septembrie 2012,  înainte mediatizatul scandal legat de privatizarea Oltchim. Eşantionul a fost validat pe baza datelor INS.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel