Nicolae Robu: PNL nu are personalități
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Nicolae Robu transmite un mesaj fulminant în timpul ședinței PNL, în care se discută rezultatul sondajului realizat pe 27.000 de români cu drept de vot din România. 

Este ședință în PNL după ce partidul a primit rezultatul sondajului. Nicolae Robu, primar PNL, transmite un mesaj-cheie. 

”CUM VĂD EU LUCRURILE ÎN PROBLEMA LISTEI PNL PT. EUROPARLAMENTARE! DE FAPT, ÎN PROBLEMA LISTEI ORICĂRUI PARTID, LA ORICE ALEGERI PE LISTĂ!

1. Dacă un partid are personalități cu scor în sondaje peste scorul partidului, atunci, fără îndoială, acestea trebuie să fie în fruntea listei (după părerea mea, PNL nu are)

2. Dacă -spațiu- candidații au scor în sondaje sub scorul partidului, atunci trebuie să conteze NEAGREEREA de care ei -inclusiv cei de pe primele locuri!- au parte la electorat (evident, vorbim de percepții). Asta înseamnă că, în acest caz, este de preferat pe listă un candidat mai puțin cunoscut sau chiar necunoscut -UNUL ONORABIL, MERITUOS, DESIGUR-, care nu ține votanți potențiali departe de listă, decât o personalitate cu scor sub scorul partidului, care ar ține votanți potențiali departe de listă. 

Dacă cineva se supără pe mine pt această opinie detașată de orice persoană -eu n-am nimic personal cu nimeni!-, opinie exprimată de nenumărate ori până acum, la diversele alegeri, nicio problemă. Știți vorba: AMICUS PLATO SED MAGIS AMICA VERITAS (adică: Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevărul)” a scris primarul liberal Nicolae Robu, pe Facebook. 

Nu este prima declarație dură a lui Nicolae Robu în contextul alegerilor europarlamentare. El chiar a spus răspicat că nu consideră că ar trebui să candideze Crin Antonescu la europarlamentare pe listele PNL. 

Vezi și: Lovitură din PNL pentru Crin Antonescu. "Nu consider oportun să fie pe liste!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel