Data actualizării:
Data publicării:

Sondaj fulminant. Bruno Ștefan: Votanții PSD, știrbi. Votanții USR, NERVOȘI. Ce probleme au alți votanți

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sociologul Bruno Ștefan a realizat un sondaj fulminant. Iată ce spune despre votanți, din punct de vedere medical. 

"Mare parte din oameni au câte ceva la care scârțâie. Avem aproape jumătate din oameni care au probleme cu dinții, avem o parte însemnată, vreo 40% probleme cu ochii și nu sunt neapărat aceeași cu cei are au probleme cu dinții. Avem o parte însemnată dintre oameni care au probleme cu oasele, cu mușchii și articulațiile, avem cu inima pe locul trei. Când corelăm bolile pe care le au cu intenția de vot, obținem niște profile care ar putea să-i facă pe unii să se simtă jigniți, dar ele țin cont de vârstă", a declarat Bruno Ștefan, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Problemele pe care le au restul votanților

În contextul în care în campania anti-PSD, votanții aveau probleme cu dinții, sociologul spune că "acum, sondajul confirmă că lucrurile stau așa".

"Electoratul PSD suferă mai mult cu dinții decât electoratul USR de pildă. Electoratul PSD este alături de cel al Pro România și suferă cel mai tare cu dinții. De pildă, cei mai sănătoși la ficat sunt liberalii, au ficatul tare. Cel mai bine stă USR-ul la organul sexual, iar cei mai bolnavi cu organul sexual sunt cei de la Pro România, ei au cele mai mari probleme. Oamenii cei mai bolnavi cu pielea, tot la Pro România sunt. În schimb, cei cu cele mai mari probleme la sistemul nervos le au cei de la USR, sunt cei mai nervoși dintre toți, iar cei de la PMP sunt cei mai sănătoși din punct de vedere al cu psihicului. Cei mai bolnavi cu capul sunt cei de la ALDE și USR", a completat sociologul. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel