Sondaj exploziv. Peste 120.000 de voturi! Decizie de ultim moment
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Peste 120.000 de cititori DCNews au răspuns la sondajul zilei. 

Coaliția pentru Familie a strâns cele trei milioane de semnături ce au dus la organizarea referendumului pentru familie. Scopul era ca familia să fie definită în Constituție ca formată în baza căsătoriei între bărbat și femeie, nu între soți, așa cum e acum notat în Constituție. 

În urmă cu o zi, această coaliție, deși președintele său a declarat ferm că nu intră în politică, a anunțat că ”România are nevoie de o mișcare creștină de renaștere națională, de oameni care înainte de a-i cere ceva, să o slujească”. În același timp, Coaliția pentru Familie vorbește despre 100.000 de voluntari, care reprezintă o imensă forță a binelui. ”Referendumul nu vorbește despre un partid, ci despre oameni care au curajul credinței lor, au curajul discernămîntului lor. Politica este necesară, vitală uneori, dar ea trebuie să fie expresia autentică și legitimă a oamenilor, nu doar instrumentul conjunctural al unei ocazii sau alta. România are nevoie de creștini implicați, de cultura minții și a sufletului, de inteligență și de caracter, de competență și responsabilitate, de adevăr.” a continuat mesajul. 

DCNews a realizat un sondaj cu privire la această mișcare creștină, ce pare a fi un pas diferit spre politică. 

85.046 de cititori au răspuns că e nevoie de această mișcare creștină. 68,22% au bifat DA. 39.622 de persoane au răspuns NU, reprezentând 31,78% din voturi. 

(w670) Sondaj Coa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel