SONDAJ despre Gabriela Firea la vârful Ministerului Familiei - Procente finale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Urmează rotativa la Palatul Victoria. Iată ce părere au cititorii DC News despre modul în care s-a descurcat Gabriela Firea la Ministerul Familiei. 

Iată sondajul realizat și rezultatele acestuia: 

Cum apreciați activitatea Gabrielei Firea, ministrul Familiei?

Foarte bună 43,1% (5415)

Bună 19,5% (2445)

Foarte rea 17,9% (2245)

Rea 19,5% (2448)

2. -imagine fara descriere- (sondaj-rotativa-gabriela-firea_75356400.jpg)

Totuși, odată cu rotativa guvernamentală, Ministerul Familiei ar urma să dispară prin comasare, chiar la propunerea PSD. Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor, a venit cu această propunere, pe care a susținut-o în fața social-democraților. 

Sorin Grindeanu susţine reducerea numărului de ministere în viitorul Guvern Ciolacu.

Ministrul Transporturilor susține mai multe schimbări, printre care trecerea Ministerului Familiei, condus chiar de Gabriela Firea, colega sa de partid, într-un Minister pentru Familie, Tineret şi Sport.

”Susțin o reducere a numărului de ministere. Eu am șapte secretari de stat la Transporturi, e mult. Dacă tot vorbim de ordonanță cu reduceri, să începem și de la reduceri de ministere, nu doar secretari de stat. Știu foarte bine cum s-a făcut această hartă a secretarilor de stat, de am ajuns să avem 200 acum. Nu văd de ce am avea un minister al Antreprenoriatului, Turismului, când poate funcționa foarte bine așa cum a funcționat în Ministerul Economiei. De asemenea, mi se pare foarte mult să existe un minister separat Familie, Tineret, poate exista Familie, Tineret și Sport. Îmi voi susține punctul acesta de vedere zilele următoare la posibilele negocieri”, a declarat Sorin Grindeanu, la Digi24. 

Citește și: EXCLUSIV  Cum apreciați activitatea lui Grindeanu, ministrul Transporturilor? Românii au răspuns sondajului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel