Sondaj DCNews înainte de Italia - Anglia, finala EURO 2020. CINE CÂȘTIGĂ meciul
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Italia sau Anglia? Aceasta este întrebarea la care fiecare microbist are propriul răspuns.  

Italia și Anglia se confruntă, duminică seară, de la ora 22.00, în finala EURO 2020, în prezența a aproximativ 65.000 de suporteri. DCNews a lansat un sondaj înainte de marea finală.

Cititorii DCNews au fost întrebați cine, în opinia lor, va câștiga marele trofeu: Italia sau Anglia?

În urma sondajului DCNEWS, peste 70 la sută dintre votanţi au spus că Italia va câștiga. 

Iată rezultatele:

2. -imagine fara descriere- (finala_euro_italia_anglia_sondaj_dcnews_10505200.jpg)

VEZI ȘI: Finală EURO 2020. Italia sau Anglia? Întrebarea momentului la care răspunde astrologul DCNews

Site-ul UEFA.com a publicat opiniile jurnaliștilor și declarații din cele două tabere:

Paolo Menicucci, reporter sportiv italian: „Poate că prestația Italiei din semifinala cu Spania nu a reprezentat cea mai bună performanță, dar există un aspect care m-a impresionat cu adevărat. Azzurri par să joace fără niciun fel de presiune. Chiar și când jocul a ajuns la penalty-uri, au existat o mulțime de zâmbete și râsete, lucru pe care suntem obișnuiți să-l vedem în timp ce îi urmărim la antrenamentele de la Coverciano.

Probabil că știu că au realizat deja ceva special prin recâștigarea adulației din partea unei întregi țări și mult respect la nivel internațional. Acesta este cel mai bun spirit în care poți să înfrunți Anglia pe Wembley. Acum tot ce le trebuie este cireasa de pe tort.”

Simon Hart, reporter englez: „Anglia a făcut deja istorie ajungând în prima sa finală EURO. Oamenii lui Gareth Southgate au câștigat elan și convingere, atingând o serie de repere marcate de un numitor comun: 1966. La urma urmei, de la triumful Cupei Mondiale sub conducerea lui Alf Ramsey, Anglia nu a mai realizat performanțe cumulate atât de impesionante: a trecut neînvinsă de faza grupelor, a eliminat Germania și a marcat de patru ori într-un joc eliminatoriu. Și, desigur, a ajuns în finală.

O echipă definită de unitate este acum la doar un pas de a imita performanța generației din '66. Jocul de presing al Italiei va prezenta o provocare pentru Anglia, dar această echipă a reușit să facă față tuturor provocărilor de până acum. Iar cu mulțimea de suporteri de pe Wembley în spatele lor, englezii vor crede cu adevărat că acesta este momentul lor.” Continuarea, AICI!

Rămâneți pe DCNEWS.RO, meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel