Sondaj CURS. Ce președinte ar alege românii, duminică!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alegeri FOTO AGERPRES
Alegeri FOTO AGERPRES
Un sondaj făcut de cei de la CURS arată că, în cazul în care alegerile prezidenţiale ar avea loc duminică, românii ar vota în continuare în procent destul de mare cu preşedintele Klaus Iohannis. De asemenea, pe lista celor de la CURS apare şi numele unui candidat PSD, în condiţiile în care acesta nu a fost deja anunţat. 

Astfel, potrivit sondajului, Klaus Iohannis ar obţine cele mai multe voturi, 36 la sută, fiind secondat de Dan Barna, din postura de candidat al Alianţei 2020 USR-PLUS, cu 27 la sută. 

Teodorovici, din partea PSD

Pe lista celor de la CURS apare şi candidatul PSD, în persoana actualului ministru de Finanţe şi nou ales preşedinte executiv al partidului, Eugen Teodorovici. Cu toate astea, social-democraţii nu au anunţat încă numele candidatului la alegerile prezidenţiale, în acest sens având loc mai multe negocieri şi sondaje în interiorul partidului. 

Călin Popescu Tăriceanu, anunţat ca potenţial candidat al unei alianţe PSD-ALDE-PRO ROMÂNIA, ar fi votat în acest moment de 15 la sută dintre respondenţii la sondaj, iar Teodorovici de doar 13 la sută. 

Candidatul PRO România, dacă ar fi Corina Creţu, nu ar obţine mai mult de cinci procente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel